Tilaa ilmainen kuntokartoitus

Taloyhtiöt

Taloyhtiön viemäriremontti ammattitaidolla ja asukasystävällisesti

MASTERPIPE tekee takuulla laadukkaan ja pitkäikäisen viemäriremontin perinteistä putkenvaihtoa nopeammin ja edullisemmin. Masterpipen Master-menetelmässä yhdistyy kustannustehokkuus, asukasystävällisyys ja huippuluokan laatu. Teemme pitkäikäisen viemäriremontin perinteistä putkenvaihtoa nopeammin ja edullisemmin.

Kauttamme saat markkinoiden sujuvimman ja laadukkaimman viemäriremontin taloyhtiösi tarpeisiin. Master-menetelmässä asennamme asuntoon haponkestävästä teräksestä valmistetun uudenlaisen lattiakaivon, ja viemäriputket sukitetaan vanhan putkiston sisään. Huippuunsa kehitetyn menetelmän ansiosta voimme ainoana maailmassa toteuttaa ja taata täydellisen 100% tiiviin sukituksen, aina lattiakaivosta alkaen.

Viemäriremontin ei tarvitse olla vaikea ja massiivinen täysmylläys – Master-menetelmän ansiosta taloyhtiössä kylpyhuoneen laattoja ja vesieristyksiä ei tarvitse rikkoa, ja asunnossa voi asua koko viemärisaneerauksen ajan. Muut tarpeelliset remontit voi toteuttaa viemäriremontista riippumatta.

Master-menetelmä

Master-menetelmässä viemärien puhdistusvaiheessa viemärilinjat alipaineistetaan, jotta estetään hajujen, pölyjen ja bakteerien leviäminen asuntoon.

Lue lisää >

Patentoitu lattiakaivo

Lattiakaivot uusitaan patentoiduilla Masterpipe-lattiakaivoilla. Lopputuloksena on saumaton ja pitkäikäinen viemäriputkisto.

Lue lisää >

Sukitus vs. perinteinen viemäriremontti

Muissa menetelmissä kaivon vetoisuus heikkenee, kaivo ruostuu tai se joudutaan kaivamaan pois.

Ainutlaatuisessa Master-menetelmässä uusitaan lattiakaivo vesieristeitä ja laattoja rikkomatta.

Tämä antaa ylivoiman muihin menetelmiin verrattuna.

Lue lisää >

Rekrytointi

Masterpipe etsii jatkuvasti voimakkaan kasvun tueksi uusia ammattitekijöitä riveihinsä. Tekemistä löytyy niin kentällä kuin toimistonkin puolella, useissa eri lokaatioissa ympäri Suomen. Avoimia paikkoja löytyy esimerkiksi sukittajaksi, puhelintyöhön ja myyntiedustajaksi. Valitse itsellesi sopivin tehtävä ja tule mukaan!

Työpaikkana Masterpipe on tunnettu todella hyvästä ja tiiviistä työporukasta. Jokainen työntekijä saa tehtäviinsä parhaiten sopivat työtilat ja työvälineet, sillä tiedämmehän kaikki, että tyytyväinen työntekijä tekee tyytyväisiä asiakkaita!

Katso avoimet paikat >

 

30000

metriä sukkaa

Yli

2300

asennettua

viemäriä

Asunto-osakeyhtiöitä,
toimistokiinteistöjä,
virastoja, sairaaloita

Tuhansia
Koteja