Tule Masterpipelle töihin!

Sukittajia

Haemme ammattitaitoisia ja tarmokkaita sukittajia sekä Varsinais-Suomen että Etelä-Suomen alueille. Oletko pitkäjänteinen ja kehittymishaluinen? Oletko joustava ja ennen kaikkea tiimipelaaja? Ilmianna itsesi!

Tule mukaan meidän tiimiin, jossa puhalletaan yhteen hiileen ja viljellään hurttia huumoria. Meillä työntekijää arvostetaan ja työssä on mahdollisuus edetä.

Kysy lisää: Kalle Aho puh. 045 353 5733. Voit myös lähettää hakemuksen osoitteeseen: info@masterpipe.fi

 

Myynnin ammattilainen

Haemme oma-aloitteista ja päämäärähakuista pitkänlinjan myynnin ammattilaista Länsi-Suomen tai Etelä-Suomen alueelle. Oletko kunnianhimoinen, positiivinen ja energinen tehopakkaus? Haluat ratkaista pientaloasukkaiden viemäriongelmia asiakaspalvelulähtöisesti? Saatat olla juuri se puuttuva pala, jota etsimme!

Meillä voit unohtaa kaikki wanhanaikaiset tyrkyttämiseen liittyvät myyntitekniikat. Periaatteenamme on, että asiakasta kuunnellaan, annetaan aikaa ja tilaa päätöksenteolle. Eräs myyjämme sen hyvin on tiivistänyt: ”Olenhan minä myyjä, mutta mieluummin kutsun itseäni Hupiukoksi. Minä karautan paikalle, kun asiakkaalla on viemäriongelmia ja tarjoan parhaat ratkaisut ongelmiin. Asiakkaalla on kuitenkin ratkaisun avaimet aina hallussaan.”

Me Masterpipella keskitymme siihen, minkä parhaiten osaamme: sukitusmenetelmällä tehtäviin viemäriremontteihin. Meillä on kokemusta mitä erilaisimmista kohteista omakotitaloista suuriin julkisen sektorin projekteihin. Olemme kehittäneet ainutlaatuista teknologiaa, mm. patentoidun haponkestävästä teräksestä valmistetun lattiakaivon, joka asennetaan sukitusremontin yhteydessä. Meidän palvelumme takana on helppo seistä ylpeänä!

Tule mukaan kasvavaa tiimiin, jossa puhalletaan yhteen hiileen ja viljellään hurttia huumoria. Meillä työntekijää arvostetaan ja hyvästä työstä palkitaan hyvin.

Ota yhteyttä Toniin ja kysele lisää: puh. 050 309 4191 tai toni.silvennoinen@masterpipe.fi

 

 

 

Hae töihin Masterpipelle, saat kilpailukykyisen palkan lisäksi hyvät työkaverit ja ammattimaiset työvälineet!

Odottaako juuri SINUA uusi ura Masterpipella?

Lähetä hakemus heti!