Tule Masterpipelle töihin!

Myyjät 

Masterpipen omakotipuolen toiminta kasvaa voimakkaasti ja tarvitsemme myyntitiimiimme vahvistusta. Ota yhteyttä, jos olet rautainen myynnin ammattilainen. Asuinpaikkasi on joko Varsinais-Suomen tai Uudenmaan alueella. Tarjoamme kannustavan palkkamallin. Eikö kuulostakin hyvältä?

Kysymyksiin vastaamme mielellämme, ota yhteyttä: Toni Silvennoinen – toni.silvennoinen (at) masterpipe.fi tai puh. 050 309 4191

Asentajat  

Toimintamme kasvaessa sekä työmäärän lisääntyessä haemme ammattitaitoisia ja tarmokkaita lvi-asentajia viemärisukituksiin niin Varsinais-Suomen että Uudenmaan alueelle. Oletko pitkäjänteinen ja kehittymishaluinen? Oletko joustava ja ennen kaikkea tiimipelaaja? Saatat olla juuri meidän mieleen! Tule mukaan meidän tiimiin, jossa puhalletaan yhteen hiileen ja viljellään hurttia huumoria. Ota yhteyttä meihin vapaamuotoisella hakemuksella rekry (at) masterpipe.fi tai kysy lisää: Varsinais-Suomi: jonne.hirttio (at) masterpipe.fi tai Uusimaa: olav.tornroos (at) masterpipe.fi

Työnjohtaja

Haemme työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Uudenmaan alueelle.
Toimenkuvana on vastata työnjohdosta sekä toimia esimiehenä asentajille. Vastaat töiden turvallisesta, laadukkaasta ja kustannustehokkaasta toteutuksesta. Seuraat töiden edistymistä, raportoit johdolle sekä tuet asentajiasi esimerkillisellä päivittäisjohtamisella.

Odotamme vankkaa lvi-alan ja nimenomaan sukituksen ammattiosaamista yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen ja tahtoon kasvaa ammattilaisena.

Tarjoamme:

  • monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä
  • toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen
  • osaavan ja luotettavan yrityksen, jossa työskennellä ja mukavan työilmapiirin
  • kilpailukykyisen palkkauksen


Ota yhteys: Tony Leivo puh. 040 500 0639 tai lähetä hakemuksesi rekry (at) masterpipe.fi

Hae töihin Masterpipelle, saat kilpailukykyisen palkan lisäksi hyvät työkaverit ja ammattimaiset työvälineet!

Odottaako juuri SINUA uusi ura Masterpipella?

Lähetä hakemus heti!