Pientalokohteitamme

Omakotitalo, Norrgårdinkatu 3b Hangonkylä

Laittaessani kiinteistöäni myyntiin tulin miettineeksi viemäreitteni kuntoa ja sitä kautta vastuuta, joka minulla myyjänä kiinteistöstä on. Sain tietää Masterpipen maksuttomasta viemäreiden kuvauksesta ja tilasin kuvauksen paikalle. Kuvauksessa paljastui viemäreiden huono kunto, jonka takia viemärisaneeraus toteutettiin kiireellisesti, lykäten samalla talon myyntiä ja esittelyä.

Olen erittäin tyytyväinen päätökseeni teettää kokonaisvaltainen viemärisaneeraus ennen kiinteistön myyntiä, jolloin voin taata viemäreiden olevan nyt kunnossa. Kiitän Masterpipea ammattitaitoisesta asennustyöstä sekä rehellisyydestä myyntityössä.

 

Omakotitalo, Väinölänkatu Turku:

Kokonaisuus oli loistava: tuote, tekijät, asenne, brändi, hinta eli talon arvon nousu, putket kunnossa, pitkä takuu ja hyvä mieli

Myyjä arvosti minua asiakkaana ja tilannettani. Meillä oli monta kinkkistä haastetta, jotka myyjä todellakin halusi ratkaista. Se teki minuun vaikutuksen. Myyjän asenne oli kyllä ihailtava, aina mukana pohtimassa, ratkaisemassa ja aina päästiin maaliin. Myyjä oli asiallinen, asiantunteva, toimeen tarttuva eikä pakkomyynyt. Luotettava ja palvelualtis myyjä.

Asentajat olivat iloisia veikkoja, jotka painoivat kovasti hommia ja tempo oli kyllä tekevä.

Suosittelen Masterpipea, koska kokonaisuus oli loistava: tuote, tekijät, asenne, brändi, hinta eli talon arvon nousu, putket kunnossa, pitkä takuu ja hyvä mieli. Annatte asiakkaan rauhassa miettiä putkiremonttiin ryhtymistä, koska tiedätte, että se on iso päätös. Siinä on jotain sellaista kunnioittamista asiakasta kohtaan, mitä minä arvostan suuresti. Sama punainen lanka on ollut koko prosessin läpi havaittavissa ja koko tiimillä, johon tutustuin.

Omakotitalo, Eteläkatu Turku:

Masterpipe herätti luottamusta

Masterpipen myyjä kohteli meitä myyntitilanteessa asiallisesti ja ystävällisesti. Myyjän käytös myyntitilanteessa erosi kilpailijoiden kotimyyntitilanteista siinä, miten Masterpipen myyjä antoi meille asiakkaana tilaa päättää ilman tuputtamista. Asentajien käytös kotonamme oli asiallista ja ystävällistä, työnjälki oli siistiä. Suosittelisin muille Masterpipea edellämainituista syistä sekä hinnan takia.

Omakotitalo, Porkankatu Turku:

Asentajien käytöstavat ja siisteys ensiluokkaista

Myyjä kohteli meitä myyntitilanteessa hyvin, ei ole mitään huonoa sanottavaa. Asentajien siisteys ja työnjälki oli kiitettävällä tasolla. Suosittelisin Masterpipea, koska aikataulut pitivät sekä käytöstavat ja siisteys olivat ensiluokkaista.

Omakotitalo, Virmuntie Turku:

Suosittelen Masterpipea työn ripeyden takia

Masterpipen myyjä kohteli myyntitilanteessa minua asiallisesti ja reilusti. Tuli sellainen olo, että ei tule edes tarvetta kilpailuttaa tätä työtä. Masterpipen asentajien siisteys oli hyvää - viemäriremontin päätyttyä ei olisi uskonut, että remonttia olisi ollut ollenkaan. Suosittelisin Masterpipea muille nopeuden takia.

Paritalo, Nummela:

Masterpipe-saneeraus on erinomainen esimerkki kuluttajaystävällisestä avaimet käteen -paketista.

Myyntitilanteessa myyjä oli kiinnostunut tilanteestamme ja koimme, että talomme oli haluttu työkohde, mikä ei ollut itsestään selvää aiempien kokemustemme perusteella. Talon erityispiirteet otettiin huomioon ja putket kartoitettiin erittäin hyvin. Tarjous tuli nopeasti, se oli selkeä ja alustava aikataulu ilmoitettiin heti. Myyjän puhe oli suoraa, ei epämääräisyyksiä eikä pakottavaa ylipuhumista. Emme kokeneet minkäänlaista painostamista tai hoputusta. Myyjä oli palvelemassa meitä asiakkaina, oli päätöksemme mitä hyvänsä.

Asentajat olivat erittäin kohteliaita ja työ ei juurikaan haitannut normaaliarkeamme. Kaikki asennukset olivat erittäin siistejä ja tilat oli siivottu hienosti urakan valmistuttua. Putket ja lattiakaivot ovat toimineet moitteetta eikä viemärin hajua ole havaittu enää sen koommin. Kylpyhuoneeseemme asennettu väliaikainen lavuaarin poistovesiputki toimii paremmin kuin vanha kiinteä ikinä ja on hyvin huomaamaton.

Suosittelen Masterpipea muillekin. Saneerauksen valmistumisaikataulu ja hinta olivat hyvin kohtuullisia kohteen koon ja lähtökunnon huomioon ottaen.

Koimme Masterpipe-saneerauksen erinomaisena esimerkkinä kuluttajaystävällisestä avaimet käteen -paketista. Viemäriremontti tuntui etukäteen hirveältä urakalta. Masterpipen kautta saimme kuitenkin itse selvitettyä alustavat tiedot ja saimme todella hyvää lisätietoa myyjältä ja työn suunnittelijalta. Koimme, että ammattilaiset hoitavat homman alusta loppuun. Olemme hyvin tyytyväisiä koko saneerausprosessiin.

 

Palaa pääsivuille