Pientalokohteitamme

Omakotitalo, Eteläkatu Turku:

Masterpipe herätti luottamusta

Masterpipen myyjä kohteli meitä myyntitilanteessa asiallisesti ja ystävällisesti. Myyjän käytös myyntitilanteessa erosi kilpailijoiden kotimyyntitilanteista siinä, miten Masterpipen myyjä antoi meille asiakkaana tilaa päättää ilman tuputtamista. Asentajien käytös kotonamme oli asiallista ja ystävällistä, työnjälki oli siistiä. Suosittelisin muille Masterpipea edellämainituista syistä sekä hinnan takia.

Omakotitalo, Porkankatu Turku:

Asentajien käytöstavat ja siisteys ensiluokkaista

Myyjä kohteli meitä myyntitilanteessa hyvin, ei ole mitään huonoa sanottavaa. Asentajien siisteys ja työnjälki oli kiitettävällä tasolla. Suosittelisin Masterpipea, koska aikataulut pitivät sekä käytöstavat ja siisteys olivat ensiluokkaista.

Omakotitalo, Virmuntie Turku:

Suosittelen Masterpipea työn ripeyden takia

Masterpipen myyjä kohteli myyntitilanteessa minua asiallisesti ja reilusti. Tuli sellainen olo, että ei tule edes tarvetta kilpailuttaa tätä työtä. Masterpipen asentajien siisteys oli hyvää - viemäriremontin päätyttyä ei olisi uskonut, että remonttia olisi ollut ollenkaan. Suosittelisin Masterpipea muille nopeuden takia.

Paritalo, Nummela:

Masterpipe-saneeraus on erinomainen esimerkki kuluttajaystävällisestä avaimet käteen -paketista.

Myyntitilanteessa myyjä oli kiinnostunut tilanteestamme ja koimme, että talomme oli haluttu työkohde, mikä ei ollut itsestään selvää aiempien kokemustemme perusteella. Talon erityispiirteet otettiin huomioon ja putket kartoitettiin erittäin hyvin. Tarjous tuli nopeasti, se oli selkeä ja alustava aikataulu ilmoitettiin heti. Myyjän puhe oli suoraa, ei epämääräisyyksiä eikä pakottavaa ylipuhumista. Emme kokeneet minkäänlaista painostamista tai hoputusta. Myyjä oli palvelemassa meitä asiakkaina, oli päätöksemme mitä hyvänsä.

Asentajat olivat erittäin kohteliaita ja työ ei juurikaan haitannut normaaliarkeamme. Kaikki asennukset olivat erittäin siistejä ja tilat oli siivottu hienosti urakan valmistuttua. Putket ja lattiakaivot ovat toimineet moitteetta eikä viemärin hajua ole havaittu enää sen koommin. Kylpyhuoneeseemme asennettu väliaikainen lavuaarin poistovesiputki toimii paremmin kuin vanha kiinteä ikinä ja on hyvin huomaamaton.

Suosittelen Masterpipea muillekin. Saneerauksen valmistumisaikataulu ja hinta olivat hyvin kohtuullisia kohteen koon ja lähtökunnon huomioon ottaen.

Koimme Masterpipe-saneerauksen erinomaisena esimerkkinä kuluttajaystävällisestä avaimet käteen -paketista. Viemäriremontti tuntui etukäteen hirveältä urakalta. Masterpipen kautta saimme kuitenkin itse selvitettyä alustavat tiedot ja saimme todella hyvää lisätietoa myyjältä ja työn suunnittelijalta. Koimme, että ammattilaiset hoitavat homman alusta loppuun. Olemme hyvin tyytyväisiä koko saneerausprosessiin.