Viemärin sukitus - kokemuksia - Masterpipe

 

30000
METRIÄ SUKKAA


asunto-osakeyhtiöitä, toimistokiinteistöjä,
virastoja, sairaaloita


Tyytyväisiä asiakkaitamme

Pyydä lisää tietoa kohteistamme

 

TUHANSIA KOTEJA


YLI 2300
ASENNETTUA VIEMÄRIÄ


 

ESIMERKKEJÄ TOTEUTUNEISTA KOHTEISTA

  • As Oy Vuoripirtti, Espoo, 18 asuntoa
  • As Oy Mechelininkatu 11, Helsinki, 41 asuntoa
  • Asunto-osakeyhtiö Kairviita, Turku, 198 asuntoa
  • Asunto-osakeyhtiö Saton Kahdeksikko, Kaarina, 200 asuntoa
  • Asunto Oy Vantaanmäki, Vantaa, 120 asuntoa
  • Asunto Oy Vantaantornit, Vantaa, 120 asuntoa
  • Asunto Oy Ilomäentie 11, Helsinki, pohjaviemärisaneeraus
  • Asunto Oy Laukkavuori, Turku, 72 asuntoa
  • Asunto Oy Pumppumäki, Turku, 67 asuntoa

 

V-S Isännöintitalo Oy

Markku Mattila
Isännöitsijä, partner
V-S Isännöintitalo Oy
1997-2015

”Masterpipe Oy on urakoinut isännöimissäni kohteissa viemärijärjestelmän saneerauksen sukittamalla viemärit. Merkittävin kohteista oli 200 asuntoa käsittävä v.1968 valmistunut kerrostaloyhtiö. Tämä As Oy muodostuu 8 eri rakennuksesta, joissa kussakin on 25 asuntoa. Rakennukset ovat keskenään samanlaisia.

Suunnitteluvaihe

Tarjouslaskentavaiheessa Masterpipe Oy:n myynti- ja suunnitteluhenkilöstö tutustuivat kohteeseen paikanpäällä. Kohteeseen tutustuminen oli tarkkaa ja huolellista, kaikki vähäisetkin eroavaisuudet piirustuksiin merkittiin tarkasti. Tarkka ja yksityiskohtainen kohteeseen tutustuminen antoi hyvän pohjan tarjouslaskentaan.

Tarjouksen esittely

Tarjouksen esittely oli yksityiskohtaisen tarkka ja selkeä. Tässä yhteydessä Masterpipe Oy:n edustaja kertoi ne yksityiskohdat, joissa saattaisi työnsuorituksen aikana ilmetä ongelmia. Näin tilaajalle jäi selkeä käsitys työsuorituksen riskeistä, sekä teknisistä, että taloudellisista riskeistä.

Työsuoritus

Masterpipe Oy aloitti työurakan sovittuna ajankohtana, ja suoriutui työstä sovitussa aikataulussa. Työsuoritukset asunnoissa tehtiin aina ennalta sovittuina aikoina, ja näissä Masterpipe Oy pysyi kiitettävällä tarkkuudella. Tässä asiassa sain asukkailta erittäin paljon positiivista palautetta: ”Viemärisukittajat tulivat aina etukäteen ilmoitettuna aikana. Pojat ovat kohteliaita ja siistejä, ei sotkettu paikkoja.” Masterpipe Oy:n työmaakontit olivat siistejä ja työvälineet hyväkuntoisia.

Ammattiylpeys

Masterpipe Oy:n koulutettu nuori asentajaryhmä on ammattitaitoista ja mikä hienointa: erittäin ammattiylpeitä. Tämä ryhmä ei hyväksy itseltään mitään muuta, kuin parhaan mahdollisen työsuorituksen. Tämän kohteen työn valvonnassa katseltiin useita tunteja tallenteita sukitetuista viemäriputkista. Yhtäkään työsuoritusta ei tarvinnut hylätä.

Yleisesti

Tämän esimerkkikohteen lisäksi Masterpipe Oy urakoi myös muissa isännöimissäni kohteissa. Esim neljän perheen rivitaloyhtiössä, missä kaikki huoneistot ovat erilaisia, ja kokonaisasuinpinta-ala yli 600 neliötä. Tämän erikoisen ja vaativan kohteen työsuorituksesta Masterpipe Oy sai erityistä kiitosta. Masterpipe Oy on luotettava ja turvallinen valinta viemärisaneerauksen suorittajaksi.”

”Masterpipe Oy on luotettava ja turvallinen valinta viemärisaneerauksen suorittajaksi.”

Markku Mattila, Isännöitsijä, partner, V-S Isännöintitalo Oy

 

As Oy Vantaantornit

Matti Räsänen
Hallituksen puheenjohtaja, As Oy Vantaantornit
Vantaankallio 2, 4, 6
120 asuntoa
Taloyhtiön linjasaneeraus suoritettu 2015-2016 välisenä aikana

Pääurakoitsija: Fira Palvelut
Rinnakkaisurakkana viemäreiden sukitus: Masterpipe Oy

”Urakan alussa Fira Palveluiden työpäällikkö epäröi kahden urakan rinnakkaista onnistumista, mutta totesi urakan loppuselvityksessä, että olipa niin hyvä kohde, olisi saanut olla isompi ja jatkua vielä!

Aikataulutus

Aikataulutus sujui koko urakan ajan loistavasti, eikä kummallekaan urakoitsijalle tullut ainuttakaan odotustuntia. Pitkänlinjan rakentajana tiedän, että korkealaatuisen työn, aikataulussa pysymisen ja asukkaiden tyytyväisyyden tae on ylimmän yritysjohdon vastuulla, ja nämä yhtälöt toteutuivat yli odotusteni. Koko urakka oli valmis kuukautta alle aikataulun.

Työn laatu

Työn laatu oli hyvää. Erityismaininnalla Masterpipen sukitus; josta projektin johto (Vahanen Oy yli 50 vuoden kokemuksella) totesi, ettei aiemmin ole nähnyt näin hyvälaatuista sukitusta. Myös talonmiehemme totesi, että loppuivat viikoittaiset viemärinavaukset kokonaan.

Loppulausunto:

Loppulauselmani tuleville linjasaneerauksen teettäjille: Sukitus on tämän päivän vaihtoehto nro 1 viemärisaneerauksessa: Masterpipe osoittautui luotettavaksi yhteistyökumppaniksi. Lisäksi Masterpipella on laadullisesti ylivoimainen lattiakaivon insertti, mikä on tähänastisen käyttökokemuksen mukaan toimiva systeemi. Lattiakaivo on yleensä sukituksen heikoin lenkki. Tosi pitkä vuotamattomuustakuu kertoo myös työnlaadusta.”

”Sukitus on tämän päivän vaihtoehto nro 1 viemärisaneerauksessa: Masterpipe osoittautui luotettavaksi yhteistyökumppaniksi.”

Matti Räsänen, Hallituksen puheenjohtaja, As Oy Vantaantornit

Pientalokohteitamme

Omakotitalo, Norrgårdinkatu 3b Hangonkylä

Laittaessani kiinteistöäni myyntiin tulin miettineeksi viemäreitteni kuntoa ja sitä kautta vastuuta, joka minulla myyjänä kiinteistöstä on. Sain tietää Masterpipen maksuttomasta viemäreiden kuvauksesta ja tilasin kuvauksen paikalle. Kuvauksessa paljastui viemäreiden huono kunto, jonka takia viemärisaneeraus toteutettiin kiireellisesti, lykäten samalla talon myyntiä ja esittelyä.

Olen erittäin tyytyväinen päätökseeni teettää kokonaisvaltainen viemärisaneeraus ennen kiinteistön myyntiä, jolloin voin taata viemäreiden olevan nyt kunnossa. Kiitän Masterpipea ammattitaitoisesta asennustyöstä sekä rehellisyydestä myyntityössä.

 

Omakotitalo, Väinölänkatu Turku:

Kokonaisuus oli loistava: tuote, tekijät, asenne, brändi, hinta eli talon arvon nousu, putket kunnossa, pitkä takuu ja hyvä mieli

Myyjä arvosti minua asiakkaana ja tilannettani. Meillä oli monta kinkkistä haastetta, jotka myyjä todellakin halusi ratkaista. Se teki minuun vaikutuksen. Myyjän asenne oli kyllä ihailtava, aina mukana pohtimassa, ratkaisemassa ja aina päästiin maaliin. Myyjä oli asiallinen, asiantunteva, toimeen tarttuva eikä pakkomyynyt. Luotettava ja palvelualtis myyjä.

Asentajat olivat iloisia veikkoja, jotka painoivat kovasti hommia ja tempo oli kyllä tekevä.

Suosittelen Masterpipea, koska kokonaisuus oli loistava: tuote, tekijät, asenne, brändi, hinta eli talon arvon nousu, putket kunnossa, pitkä takuu ja hyvä mieli. Annatte asiakkaan rauhassa miettiä putkiremonttiin ryhtymistä, koska tiedätte, että se on iso päätös. Siinä on jotain sellaista kunnioittamista asiakasta kohtaan, mitä minä arvostan suuresti. Sama punainen lanka on ollut koko prosessin läpi havaittavissa ja koko tiimillä, johon tutustuin.

Omakotitalo, Eteläkatu Turku:

Masterpipe herätti luottamusta

Masterpipen myyjä kohteli meitä myyntitilanteessa asiallisesti ja ystävällisesti. Myyjän käytös myyntitilanteessa erosi kilpailijoiden kotimyyntitilanteista siinä, miten Masterpipen myyjä antoi meille asiakkaana tilaa päättää ilman tuputtamista. Asentajien käytös kotonamme oli asiallista ja ystävällistä, työnjälki oli siistiä. Suosittelisin muille Masterpipea edellämainituista syistä sekä hinnan takia.

Omakotitalo, Porkankatu Turku:

Asentajien käytöstavat ja siisteys ensiluokkaista

Myyjä kohteli meitä myyntitilanteessa hyvin, ei ole mitään huonoa sanottavaa. Asentajien siisteys ja työnjälki oli kiitettävällä tasolla. Suosittelisin Masterpipea, koska aikataulut pitivät sekä käytöstavat ja siisteys olivat ensiluokkaista.

Omakotitalo, Virmuntie Turku:

Suosittelen Masterpipea työn ripeyden takia

Masterpipen myyjä kohteli myyntitilanteessa minua asiallisesti ja reilusti. Tuli sellainen olo, että ei tule edes tarvetta kilpailuttaa tätä työtä. Masterpipen asentajien siisteys oli hyvää - viemäriremontin päätyttyä ei olisi uskonut, että remonttia olisi ollut ollenkaan. Suosittelisin Masterpipea muille nopeuden takia.

Paritalo, Nummela:

Masterpipe-saneeraus on erinomainen esimerkki kuluttajaystävällisestä avaimet käteen -paketista.

Myyntitilanteessa myyjä oli kiinnostunut tilanteestamme ja koimme, että talomme oli haluttu työkohde, mikä ei ollut itsestään selvää aiempien kokemustemme perusteella. Talon erityispiirteet otettiin huomioon ja putket kartoitettiin erittäin hyvin. Tarjous tuli nopeasti, se oli selkeä ja alustava aikataulu ilmoitettiin heti. Myyjän puhe oli suoraa, ei epämääräisyyksiä eikä pakottavaa ylipuhumista. Emme kokeneet minkäänlaista painostamista tai hoputusta. Myyjä oli palvelemassa meitä asiakkaina, oli päätöksemme mitä hyvänsä.

Asentajat olivat erittäin kohteliaita ja työ ei juurikaan haitannut normaaliarkeamme. Kaikki asennukset olivat erittäin siistejä ja tilat oli siivottu hienosti urakan valmistuttua. Putket ja lattiakaivot ovat toimineet moitteetta eikä viemärin hajua ole havaittu enää sen koommin. Kylpyhuoneeseemme asennettu väliaikainen lavuaarin poistovesiputki toimii paremmin kuin vanha kiinteä ikinä ja on hyvin huomaamaton.

Suosittelen Masterpipea muillekin. Saneerauksen valmistumisaikataulu ja hinta olivat hyvin kohtuullisia kohteen koon ja lähtökunnon huomioon ottaen.

Koimme Masterpipe-saneerauksen erinomaisena esimerkkinä kuluttajaystävällisestä avaimet käteen -paketista. Viemäriremontti tuntui etukäteen hirveältä urakalta. Masterpipen kautta saimme kuitenkin itse selvitettyä alustavat tiedot ja saimme todella hyvää lisätietoa myyjältä ja työn suunnittelijalta. Koimme, että ammattilaiset hoitavat homman alusta loppuun. Olemme hyvin tyytyväisiä koko saneerausprosessiin.

 

Palaa pääsivuille