MASTERMENETELMÄ

40v. takuu

Kustannustehokas, asukasystävällinen ja aikaa säästävä Masterpipen tapa toteuttaa viemärilinjan putkiremontti sukittamalla. Mastermenetelmässä viemärien puhdistusvaiheessa viemärilinjat alipaineistetaan, jotta estetään hajujen, pölyjen ja bakteerien leviäminen asuntoon. Viemäriputket sukitetaan ja putkien kriittisten liitoskohtien kestävyys vahvistetaan haaravahvikkein. Lattiakaivot uusitaan patentoiduilla Masterpipe-lattiakaivoilla. Lopputuloksena on saumaton ja pitkäikäinen viemäriputkisto.

Mastermenetelmä on verrattavissa perinteisesti korjattuun putkistoon. Siksi myönnämme saneeraamillemme viemäriputkille 40 vuoden takuun. Työllämme on kahden vuoden huoltotakuu (YSE98).

Lattiakaivon uudistaminen on yksi kriittisimmistä putkiremontin vaiheista. Muissa menetelmissä kaivon vetoisuus heikkenee, kaivo ruostuu tai se joudutaan kaivamaan pois. Masterpipen lattiakaivossa ei näitä ongelmia ole. Ainutlaatuisessa Mastermenetelmässä uusitaan lattiakaivo vesieristeitä ja laattoja rikkomatta. Tämä antaa ylivoiman muihin menetelmiin verrattuna.

Viemärin sukittaminen tarkoittaa uuden putken asentamista sujuttamalla vanhan putkiston sisään. Menetelmällä saavutetaan vähintään yhtä pitkä käyttöikä kuin alkuperäisillä putkilla on ollut.

Masterpipen ainutlaatuisesta lattiakaivosta

Viemärin sukituksesta