Tilaa ilmainen kuntokartoitus

Viemäriremontin ostajan -opas

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää viemärisaneerausta ostaessasi

Mitä viemäriremonttia harkitsevan tulee tietää

Viemäriremontti on iso asia. Se on arvokasta, aikaa vievää ja remontin oikeaoppinen toteuttaminen on ensiarvoisen tärkeää. Väärin tehty viemäriremontti voi pahimmillaan pilata koko talon ja siinä asuvien terveyden. Siksi on tärkeää valita remontin tekijäksi luotettava ja hyvämaineinen toimija.

Suuri ja maineeltaan puhdas yritys on turvallisin valinta. Yrityksen suuri koko kertoo kokemuksesta ja siitä että resursseja ja kykyä kantaa vastuu virheistä löytyy. Tahraton maine kertoo asiakaslähtöisyydestä ja rehellisyydestä, siitä että työ tehdään huolellisesti ja oikein.

Masterpipe on tällainen yritys. Olemme alusta asti panostaneet tinkimättömään laatuun ja parhaaseen asiakaskokemukseen. Myyntiedustajamme ovat ammattitaitoisia, asentajamme äärimmäisen päteviä ja käyttämämme materiaalit aina markkinoiden laadukkaimpia. Jos laatustandardiemme mukaista tarviketta tai osaa ei ole saatavilla, suunnittelemme ja teetämme sen itse.

Paljon Masterpipen laadusta ja asiakastyytyväisyydestä kertoo se että me olemme se sukitusyritys jota kiinteistöalan ammattilaisetkin uskaltavat omille asiakkailleen suositella.

Tarjoamme markkinoiden kattavimman takuun koska luotamme täydellisesti tuotteeseemme. Asennustakuumme on 10 vuotta ja järjestelmän vuotamattomuustakuu 40 vuotta.

Viemärisukitukset eivät ole keskenään tasa-arvoisia, koska materiaaleilla, työtavoilla ja käytetyillä välineillä on suuri vaikutus lopputuloksen laatuun ja kestävyyteen. Sukitus on työtä jota ei opeteta missään oppilaitoksessa eikä työhön vaadita lupia, sukituksessa onkin helppo aiheuttaa myös mittavia vahinkoja jos ei tiedä mitä on tekemässä. Laadunvalvonnan on siis tapahduttava yrityksen sisällä. Pienessä yrityksessä tämä jää työnjohdon puutteellisuuden takia usein tekemättä ja laiminlyödään sitä suuremmissakin. Yrityksen maine kertoo pitkälti myös itse tuotteen laadusta.

Olemme koonneet Viemäriremontin ostajan oppaan jonka voit maksuttomasti ladata täyttämällä oheisen lomakkeen. Opas antaa viemäriremonttia suunnittelevalle valmiudet valita kotinsa tärkeimpään remonttiin oikean tekijän.

Lataa ostajan opas

  • Rekisteriseloste
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.