Tilaa ilmainen kuntokartoitus

Viemäriremontin ostajan -opas

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää viemärisaneerausta ostaessasi

Mitä viemäriremonttia harkitsevan tulee tietää

Viemäriremontti ei ole vähäpätöinen juttu. Se on arvokasta ja aikaa vievää, minkä lisäksi remontin oikeaoppinen toteuttaminen on ensiarvoisen tärkeää. Väärin tehtynä se voi pahimmillaan pilata koko talon ja siinä asuvien terveyden. Siksi on tärkeää valita remontin tekijäksi luotettava ja hyvämaineinen toimija.

Suuri ja työnsä laadusta tunnettu yritys on turvallisin valinta. Suuri koko kertoo kokemuksesta sekä resursseista ja kyvystä kantaa vastuu myös mahdollisista virheistä. Tahraton maine viestii asiakaslähtöisyydestä ja rehellisyydestä – asioiden tekemisestä huolellisesti ja oikein.

Yrityksessä on myös oltava sisäinen laadunvalvonta, sillä sukittamista ei opeteta missään oppilaitoksessa, eikä työhön vaadita lupia. Siinä onkin helppo aiheuttaa mittavia vahinkoja, mikäli ei tiedetä, mitä ollaan tekemässä.

Kiinnitä huomiota putkiremonttien laajuuteen ja materiaaleihin

Tarjotut putkiremontit voivat vaihdella melkoisesti laajuutensa ja käytettyjen materiaalien osalta ja siksi vertailua tehdessä kannattaakin olla tarkkana. Materiaaleilla, työtavoilla ja käytetyillä välineillä on suuri vaikutus lopputuloksen laatuun ja kestävyyteen. Tarkistamisen arvoista on muun muassa, käytetäänkö saneerauksessa pitkäikäisiä, testattuja ja sertifioituja materiaaleja.

Olemme koonneet viemäriremontin ostajan oppaan, jonka voit ladata maksuttomasti täyttämällä tietosi oheiseen tilauslomakkeeseen. Opas antaa viemäriremonttia suunnittelevalle valmiudet tehdä oikeita valintoja kotinsa tärkeimpään remonttiin liittyen.

Luotettava lopputulos on tärkein

Omakotitalon putkiremontin hinta mietityttää varmasti remonttia suunnittelevia. Se saattaa vaihdella melkoisesti putkiston kunnon perusteella. Myös sillä on suuri merkitys, pystytäänkö putket korjaamaan sukittamalla.

Viemärisaneerauksessa halvinta hintaa ei ole kuitenkaan perusteltua pitää ainoana päätöksentekoon vaikuttavana asiana. Saneeraajan asiantuntemus ja työn laatu merkitsevät vähintään yhtä paljon, kun halutaan saada aikaan lopputulos, johon voi luottaa vuosikymmeniä.

Pyydä meidät tekemään asuntoosi maksuton viemärikuvaus, niin saat tietää putkiston kunnon ja voimme antaa hinta-arvion mahdolliselle putkiremontille.

Me annamme kunnon takuun työllemme

Meidän työmme laatuun voi luottaa. Siksi tarjoamme markkinoiden kattavimman takuun: asennustakuumme on 10 vuotta ja järjestelmän vuotamattomuustakuu 40 vuotta.

Lataa ostajan opas

  • Rekisteriseloste
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.