Omakotitalon viemärin sukitus

Omakotitalon viemärit sukittamalla ratkaistaan monia ongelmia

Omakotitalon viemärin sukitus ratkaisee monia kodin viemäriongelmia. Vetääkö viemäri huonosti? Kuuluuko putkista kummallista pulputusta? Joutuuko imuauton tilaamaan paikalle tavallista useammin? Omakotitalon putkiin tehtävällä sukituksella ratkaistaan nämä ja monet muut pulmat tehokkaasti ja siististi.

Vaikka huomattavia ongelmia ei vielä olisikaan ehtinyt ilmetä, asianmukaisella sukituksella ennaltaehkäistään monien murheiden syntymistä etenkin 40–50-vuotiaiden viemäriputkien kohdalla. Jos putkilla alkaa olla jo ikää, suosittelemme lämpimästi tilaamaan meiltä maksuttoman kartoituksen! Näin putkien kunto saadaan selville ennen isomman – ja kalliimman – vahingon (viemärivuodot, vesivahingot, homekasvustot ym.) tapahtumista.

Kartoitusvaiheessa putket kuvataan tarkasti ja huolellisesti. Asiakkaanamme saat olla mukana seuraamassa kartoitus- ja kuvausvaihetta. Kartoituksen jälkeen tiedämme, minkälaisia toimenpiteitä talosi putket vaativat. Jos mitään ei tarvitse tehdä, kerromme siitäkin sinulle reilusti ja rehellisesti. Mutta mikäli sukitukselle kuitenkin on tarvetta, jatka lukemista ja tutustu menetelmän hyviin puoliin alta. 

Omakotitalon viemäriputkien sukituksessa on monia etuja

Menetelmänä omakotitaloon tehtävä viemärin sukitus tarjoaa monia etuja verrattuna perinteiseen putkiremonttiin. Edullisempi hinta ja lyhyempi kesto ovat jo itsessään huomionarvoisia valtteja – yleensä sukitusurakka kestää kokonaisuudessaan alle viikon. Kotona voi asua ihan tavalliseen tapaan koko urakan ajan. Sukituksesta ei esimerkiksi synny ollenkaan pölyä ja meluhaitatkin ovat verrattain vähäisiä,  ainoastaan putkien rassaamisesta kuuluu hieman kovempaa ääntä.

Myös vettä voi käyttää normaalisti koko sukituksen ajan, joskin viemärit ovat tuolloin pois käytöstä. Tuomme mukanamme kuitenkin kuivakäymälän tilapäistä käyttöä varten. Lisäksi sukitus on armollinen menetelmä myös omakotitalon rakenteille. Jos putket vain ovat ehjät ja toimivat, rakenteita ei tarvitse purkaa tai aukoa. Ja mikä parasta, sukituksen voi tehdä käytännössä mihin tahansa omakotitaloon.  

Omakotitalon sukituksen työvaiheita:

  1. Lattioiden ja seinien suojaus
  2. Valmistelu ja vesikalusteiden irrotus
  3. Viemäreiden pesu
  4. Putkistojen mekaaninen puhdistus
  5. Viemäreiden sukitus
  6. Haarayhteyden asennus
  7. Muut mahdolliset sukitukset (mm. tonttilinjasukitus)
  8. Viimeistely, dokumentointi ja loppusiivous

Ota yhteyttä ja kysy lisää omakotitalon sukituksesta

Kuten mainittua, viemärin sukitus omakotitaloon toteutettuna on erinomainen ja kustannustehokas tapa lopettaa putkien kunnosta murehtiminen ja saada tilalle levollinen mieli. Ota siis yhteyttä meihin ja tilaa asiantuntijamme kotiisi suorittamaan viemäriputkiston kuntokartoitus ja -kuvaus täysin ilmaiseksi.

Jos omakotitalon putkien kunto edellyttää huolto-, korjaus- tai sukitustoimenpiteitä, annamme sinulle tarjouksen toimenpiteistä heti kartoituksen päätteeksi. Näin putkistojen ammattilaisen huomiota vaativia ongelmakohtia päästään laittamaan kuntoon mahdollisimman ripeästi. Annamme myös 40 vuoden takuun ainoana Suomessa!