Viemärin kuvaus ja kartoitus maksutta

Maksuton viemärin kuvaus ja kuntokartoitus alan asiantuntijalta

Jos kotisi tai kiinteistösi viemäriputkien kunto epäilyttää, tilaa meiltä viemärin kuvaus ja kuntokartoitus täysin maksutta! Pienen erikoiskameran avulla tehtävä viemärin kuvaus paljastaa nopeasti putkien kunnon. Viemäriä kuvaamalla saadaan selville esimerkiksi mahdolliset rikkoontumisriskiä kasvattavat tukokset ja syöpymäkohdat.

Vaikka ongelmia ei olisi, etenkin vanhojen putkien kunto kannattaa tarkastuttaa ennaltaehkäisevästi viemärin kuvausta hyödyntämällä – näin vältetään myöhemmin isommat, vakavammat ja kalliit vahingot.

Viemärin kuvauksella saat paitsi välitöntä faktatietoa, myös mielenrauhaa

Huonosti vetävä viemäri tai pulputtavat sivuäänet putkistossa saattavat olla merkki siitä, että jotakin on vialla. Tällöin viemärin kuvaus tarjoaa paitsi faktatietoa putkien kunnosta, myös mielenrauhaa: saat olla asiantuntijoidemme mukana seuraamassa kuvausta ja kartoitusta.

Saat tietää heti, jos ongelmakohtia löytyy ja mikäli putket vaativat toimenpiteitä, kuten huuhtelua tai sukitusta. Voi myös olla, että kaikki on hyvässä kunnossa ja syytä toimenpiteisiin ei ole – jos näin on, kerromme asiasta sinulle suoraan ja reilusti.

Viemärin kuvaus täysin on ilmaista, eikä velvoita sinua mihinkään

Viemärin kuvaus ja kartoitus ei maksa sinulle mitään eikä velvoita sinua vielä mihinkään. Asiantuntijamme laskevat sinulle kartoituksen päätteeksi tarjouksen toimenpide-ehdotuksesta töineen ja materiaaleineen, mutta tämän jälkeen saat aikaa miettiä päätöstä rauhassa ilman minkäänlaista painostusta – tiedämme, kuinka merkittävä asumiseen liittyvä investointi viemäreiden saneeraus on, emmekä oletakaan päätöksen syntyvän hetkessä. 

Voit kuitenkin aina kääntyä asiantuntijoidemme puoleen ja kysyä lisää mieltäsi askarruttavista asioista myös kesken harkitsemisprosessin. Me olemme täällä palvellaksemme sinua!

Tilaa maksuton kuntokartoitus

viemärin kuvaus

Maksuton viemärin kuvaus- ja kartoituskäynti etenee näin:

  • Lähetä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella
  • Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja sopii tarkan käyntiajan
  • Asiantuntijamme käy kanssasi läpi kotisi putkiston, voit seurata vieressä viemärin kuvausta ja kysellä lisää aiheesta
  • Saat asiantuntijaltamme tietoa omakotitalossa piilevistä vesivahinkoriskeistä
  • Jos korjattavaa löytyy, saat heti tarjouksen tarvittavista toimenpiteistä – tämä ei velvoita sinua mihinkään
  • Jos mitään korjattavaa ei löydy, kerromme siitä reilusti ja rehellisesti