Maksuton kartoituskäynti

Viemärien kuvaus paljastaa viemäriputkiston kunnon

Viemärit kuvataan kartoituskäynnillä sisältä pienellä erikoiskameralla. Viemäriverkoston kuvaus paljastaa, löytyykö putkien sisältä tukoksia tai syöpymäkohtia, jotka kasvattavat viemärin rikkoutumisriskiä. Viemärien kunto kannattaa tarkistuttaa jo ennen kuin ilmenee vuotoja tai muita ongelmia.

Meillä asukas saa olla mukana seuraamassa viemärinsä kuvausta. Kartoituksessa korjaustarve selvitetään: onko se viemärin huuhtelu vai tarvitseeko putkistoa sukittaa. Kerromme myös suoraan, mikäli mitään ei tarvitse tehdä.

Pelkäätkö kosteusvaurion hiipivän kotiisi? Lopeta turha murehtiminen ja tilaa asiatuntijamme tekemä maksuton viemäriputkiston kartoitus kotiisi jo tänään. Saat tarjouksen mahdollisesta korjausehdotuksesta heti kartoituksen päätteeksi. Kartoitus on sinulle täysin maksuton, eikä velvoita mihinkään.

Mahdollisen tarjouksen annettuamme suomme asiakkaalle rauhaa ja aikaa tehdä ostopäätös ilman painostamista. Tiedämme, kuinka merkittävä asumiseen liittyvä investointi viemäreiden saneeraus on.

Tilaa maksuton kuntokartoitus

Tilaa maksuton kartoituskäynti kotiisi:

  • Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja sopii tarkan käyntiajan kohteelle
  • Asiantuntijamme käy kanssasi lävitse kotisi putkiston, voit seurata vieressä viemärisi kuvausta ja kysyä mieltä askarruttavia asioita viemäristöstäsi
  • Saat asiantuntijaltamme tietoa omakotitalossa piilevistä vesivahinkoriskeistä
  • Jos korjattavaa löytyy saat heti tarjouksen sinun kotiisi sopivasta putkiremontista, mikä ei velvoita sinua mihinkään.