Tilaa ilmainen kuntokartoitus

OMAKOTITALOT

Selvitä putkiesi kunto maksuttomalla kartoituksella

Viemäriputkien arvioiminen antaa mielenrauhan

Viemäriputkien kunto kannattaa selvittää ajoissa, ennen kuin isompia ongelmia ehtii ilmaantua. Vesivahingot ovat kalliita ja ikäviä, eikä niille pidä antaa pienintäkään tilaisuutta vain sen vuoksi, että putkien kartoitusta ei tullut tehtyä hyvissä ajoin.

Meiltä saat maksuttoman viemäriputkien kartoituksen, jonka pohjalta ammattilaisemme arvioivat putkien kunnon. He antavat nopeasti kustannusarvion viemäriremontin hinnasta, mikäli saneeraustarve on ajankohtainen.

Sukittaminen on kevyempi asukkaalle ja asunnolle

Sukittamalla toteutettu viemäriremontti valmistuu nopeasti, tavallisesti 3–5 päivässä. Voit asua kodissasi koko saneerauksen ajan, sillä toimitamme asuntoon kuivakäymälän. Sukittaminen on myös rakennukselle perinteistä viemäriremonttia kevyempi saneerausmuoto, sillä rakenteita ei tarvitse hajottaa.

Sukituksessa vanhan putken sisään asennetaan uusi saumaton putki, jolloin vanhan viemärin reiät ja halkeamat korjaantuvat. Perinteisessä viemäriremontissa puolestaan uusitaan kokonaan viemärit, vesijohdot, kaikki märkätilojen pinnat ja vesikalusteet. Kannattaa myös huomata, että sukittaminen ei ole sama asia kuin putkien pinnoittaminen, joka vastaa pikemminkin vanhojen putkien maalaamista kuin perusteellista saneerausta.

Sukittaminen sopii mihin taloon tahansa. Myöskään putkien iällä ei ole merkitystä, vaan niiden kunnolla: putkien on pysyttävä sukituksen ajan kasassa. Jos putkissa on reikiä tai halkeamia, ei se vielä estä sukittamista.

Masterpipe tunnetaan hyvästä työn jäljestä

Viemäriremontin tekijäksi kannattaa valita yritys, joka osaa asiansa. Se on tärkeää jo siksi, että remontin aikana sattuneet vuodot ovat toiseksi yleisimpiä asuntoja kohdanneista vesivahingoista. Kun saneeraajana on ammattitaitoinen yritys, voit olla turvallisin mielin.

Masterpipe on panostanut tinkimättömään laatuun ja parhaaseen asiakaskokemukseen. Myyntiedustajamme ovat ammattitaitoisia, asentajamme erittäin päteviä ja käyttämämme materiaalit markkinoiden laadukkaimpia. Ja jos laatustandardiemme mukaista tarviketta tai osaa ei ole saatavilla, suunnittelemme ja teetämme sen itse.

Menemme takuuseen siitä, että viemäriremonttimme lopputulos on pitkään kestävä – ei vain vuosia, vaan vuosikymmeniä. Asennustakuumme on 10 vuotta ja järjestelmän vuotamattomuustakuumme peräti 40 vuotta.

Työmme laadusta ja asiakastyytyväisyydestä kertoo paljon se, että kiinteistöalan ammattilaiset suosittelevat meitä mielellään omille asiakkailleen.

Ota yhtettä

HOIDA HANKINTASI VAIVATTA OP:N RAHOITUKSELLA.
LASKE TÄSTÄ LASKURILLA ITSELLESI SOPIVA KUUKAUSIERÄ.

Master-menetelmä on erittäin luotettava

Käytämme saneeraamisessa haponkestävästä teräksestä valmistettua, patentoitua ja VTT:n testaamaa lattiakaivoa. Se asennetaan vanhan lattiakaivon sisään. Näin olemassa olevia vesieristyksiä ja pintoja ei tarvitse rikkoa. Mikäli myöhemmin tehdään kylpyhuoneremontti, on uuden korokerenkaan liittäminen lattiakaivoon yksinkertaista.

Lisäksi sukitamme viemäriputken kaikki haarakohdat erillisillä haaravahvikkeilla, kaksinkertaisella vahvuudella. Vain haaravahvikkeita käyttäen saavutetaan kestävä ja pitkäikäinen viemäri. Tuloksena on saumaton, kestävä viemäristö, joka kestää käytössä isältä pojalle. Älä odota viemäri vuotoa, tilaa viemärin kartoitus ajoissa!

 

Arveluttaako viemäriputkiesi kunto?

Lue lisää, miksi viemäriputkien kunto kannattaa selvittää hyvissä ajoin ja mitä on hyvä ottaa huomioon viemäriremonttia suunnitellessaan.

Lue lisää >

Ostajan opas

Lataa viemäriremontin ostajan opas, jossa kerrotaan tärkeimmistä saneerauksessa huomioitavista seikkoista. Näin olet paremmin perillä siitä, miten ostaa oikeanlainen viemäriremontti.

Lue lisää >

Rahoitus

Meidän kanssamme asiointi on sujuvaa ja joustavaa. Tämä pätee myös tarjoamiimme rahoitusratkaisuihin. Löydät niistä varmasti itsellesi sopivimman tavan rahoittaa remonttisi.

Lue lisää >

 

Ota yhteyttä ja laitetaan putket kuntoon!

Jos viemäriputkiesi kunto mietityttää, ota yhteyttä ja pyydä ammattilaisiamme tekemään putkien kartoitus. Saat arvion tilanteesta ja levollisen mielen asian suhteen.

Tiesithän, että voit hakea kotitalousvähennystä työn osuudesta?

Sinulla on mahdollisuus saada teettämästäsi viemäriremontista kotitalousvähennys, kun työ on tehty omassa kodissa tai vapaa-ajan asunnossa. Asunto-osakeyhtiöille ei myönnetä kotitalousvähennystä.

Toimitamme sinulle kotitalousvähennyserittelyn viemäriremontin valmistuttua. Se toimii todistuksena verottajalle ja voit täyttää sen avulla veroilmoituslomakkeen 14 A kotitalousvähennystä hakiessasi. Lisäksi saat meiltä laskun, jossa on eriteltynä työn sekä tarvikkeiden ja materiaalien osuus.

Yhteydenotto

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

30000

metriä sukkaa

Yli

2300

asennettua

viemäriä

Asunto-osakeyhtiöitä,
toimistokiinteistöjä,
virastoja, sairaaloita

Tuhansia
Koteja