Omakotitalon putkiremontti sukittaen

OMAKOTITALON VIEMÄRIN SUKITUS

LUE LISÄÄ

TYYTYVÄISIÄ ASIAKKAITAMME

LUE LISÄÄ

 

 

Omakotitalon putkiremontti hoituu erinomaisesti sukittamalla. Menetelmän etuna on remontin lyhyt kesto, yleensä alle viikko, sekä perinteistä putkiremonttia edullisempi hinta. Asunnossa voi myös asua mukavasti koko remontin ajan.

Tiedätkö, missä kunnossa kotisi putket ovat?

Pelkäätkö kosteusvaurion hiipivän kotiisi? Lopeta turha murehtiminen ja tilaa asiantuntijamme tekemä maksuton viemäriputkiston kartoitus kotiisi jo tänään.

Ole huoleti, jos korjattavaa löytyy

Putkistosaneerauksen pitkäaikaisena mestarina korjaamme kotisi viemärit nopeasti kerralla kuntoon. Saat tarjouksen mahdollisesta korjausehdotuksesta heti kartoituksen päätteeksi. 

Olemme saneeranneet sukittaen jo useita vuosia luotettavalla Mastermenetelmällä  ja pitävillä aikatauluilla asunto-osakeyhtiöitä sekä julkishallinnon rakennuksia, virastoja ja sairaaloita. Nyt teemme saneeraukset luotettavalla Mastermenetelmällä sukittaen myös omakotitaloihin.

Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella. Laske tästä laskurilla itsellesi sopiva kuukausierä.

Sukitus - Takuu 40 vuotta!

40 vuoden takuu ainoana Suomessa!

 

Tilaa maksuton kartoitus nyt!

Talon viemäriputkien kunto kannattaa selvittää jo ennen vahinkojen syntymistä

Usein omakotitalon vesivahinko aiheutuu pettäneestä viemäriputkistosta. Viemärivuoto on ikävä, mutta todellinen uhka. Paras tapa välttyä turhilta murheilta ja laajoilta vesivahingoilta on tarkistuttaa kodin viemäriputkien kunto asiantuntijan tekemällä ilmaisella viemärikuvauksella, kartoituksella.

Vanhassa viemäriputkistossa esiintyvät ongelmat kertovat putkien huonosta kunnosta

Tukkeutuneet, hitaasti vetävät viemärit voivat olla merkki vanhan viemäriputken huonosta kunnosta.  Pahinta on huomaamaton tihkuvuoto, joka voi edetä talon rakenteissa ja aiheuttaa bakteerikasvustoja ja pitkään jatkuessaan laaja-alaisia vesivahinkoja.

 

Viemärien maksuton kartoitus paljastaa putkiston kunnon. Meillä asukas saa olla mukana seuraamassa viemärinsä kuvausta. Kartoituksessa korjaustarve selvitetään: onko se viemärin huolto vai tarvitseeko putkistoa sukittaa. Kerromme myös suoraan, mikäli mitään ei tarvitse tehdä.

 

 

Takuulla tiivis viemäriputkisto Masterpipen menetelmällä sukittaen

Omakotitalon viemärisaneerauksessa on useita vaativia kohtia. Korjaamme kaiken niin, että koko viemäriputkistosta tulee yhtenäinen ja saumattoman tiivis lattiakaivosta aina kaupungin viemäriverkkoon saakka. Mastermenetelmässä saneeraus tehdään älykkäästi kodin rakenteita ja vesieristeitä rikkomatta. Korjatusta putkistosta tulee pitkäikäinen ja saumaton.

 

Mastermenetelmän ansiosta voit olla ilman huolia viemärivuodoista

Lattiakaivot + haaravahvikkeet + sukitus = ainutlaatuinen Mastermenetelmä