Omakotitalon putkiremontti nopeasti

OMAKOTITALON VIEMÄRIN SUKITUS

LUE LISÄÄ

TYYTYVÄISIÄ ASIAKKAITAMME

LUE LISÄÄ

 

 

Omakotitalon putkiremontti hoituu meiltä erinomaisesti sukittamalla. Menetelmän etuna on remontin lyhyt kesto, yleensä alle viikko, sekä perinteistä putkisaneerausta edullisempi hinta. Asunnossa voi myös asua mukavasti koko urakan ajan – evakkoon ei siis tarvitse lähteä.

Tiedätkö, missä kunnossa kotisi putket ovat?

Epäiletkö putkiremontille olevan tarvetta? Pelkäätkö kosteusvaurion hiipivän kotiisi? Lopeta turha murehtiminen ja tilaa asiantuntijamme tekemä maksuton viemäriputkiston kartoitus kotiisi vaikka heti tänään! Kuvaamme omakotitalosi putket täysin ilmaiseksi ja kerromme rehellisesti, olisiko saneeraukselle tarvetta. Kartoituskuvaus ei sido sinua vielä mihinkään, vaan saat ajantasaista tietoa putkiston kunnosta sekä tarjouksen mahdollisista jatkotoimenpiteistä. Tarjoustamme saat pohtia kaikessa rauhassa – ymmärrämme, että nämä ovat aina isoja päätöksiä.  

Ole huoleti, jos korjattavaa löytyy

Omakotitalojen putkiremonttien pitkäaikaisena mestarina korjaamme kotisi viemärit nopeasti kerralla kuntoon. Kuten mainittua, saat kilpailukykyisen tarjouksen mahdollisesta korjausehdotuksesta heti kartoituksen päätteeksi. 

Olemme saneeranneet sukittaen jo useita vuosia luotettavalla Mastermenetelmällä ja pitävillä aikatauluilla asunto-osakeyhtiöitä sekä julkishallinnon rakennuksia, virastoja ja sairaaloita. Nyt teemme putkiremontit luotettavalla Mastermenetelmällä sukittaen myös omakotitaloihin.

Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella. Laske tästä laskurilla itsellesi sopiva kuukausierä.

Sukitus - Takuu 40 vuotta!

40 vuoden takuu ainoana Suomessa!

 

Tilaa maksuton kartoitus nyt!

omakotitalon putkiremontti

 

 

 

 

 

Takuulla tiivis viemäriputkisto Masterpipen menetelmällä sukittaen

Omakotitalon putkiremontissa on useita vaativia kohtia. Korjaamme kaiken niin, että koko viemäriputkistosta tulee yhtenäinen ja saumattoman tiivis lattiakaivosta aina kaupungin viemäriverkkoon saakka. Mastermenetelmässä saneeraus tehdään älykkäästi kodin rakenteita ja vesieristeitä rikkomatta. Korjatusta putkistosta tulee pitkäikäinen ja saumaton.

 

Mastermenetelmän ansiosta voit olla ilman huolia viemärivuodoista

Lattiakaivot + haaravahvikkeet + sukitus = ainutlaatuinen Mastermenetelmä