Omakotitalon putkiremontti

Tilaa maksuton kartoitus nyt!

 

Masterpipe tekee käyttövesi- lämpöverkko sekä viemäriremontit

Tiedätkö, missä kunnossa kotisi putket ovat?

Pelkäätkö kosteusvaurion hiipivän kotiisi? Lopeta turha murehtiminen ja tilaa asiantuntijamme tekemä maksuton viemäriputkiston kartoitus kotiisi jo tänään.

Ole huoleti, jos korjattavaa löytyy

Putkistosaneerauksen pitkäaikaisena mestarina korjaamme kotisi viemärit nopeasti kerralla kuntoon. Saat tarjouksen mahdollisesta korjausehdotuksesta heti kartoituksen päätteeksi. 

Olemme saneeranneet jo useita vuosia luotettavalla Mastermenetelmällä  ja pitävillä aikatauluilla asunto-osakeyhtiöitä sekä julkishallinnon rakennuksia, virastoja ja sairaaloita. Nyt teemme saneeraukset luotettavalla Mastermenetelmällä myös omakotitaloihin.

Sukitus - Takuu 40 vuotta!

40 vuoden takuu ainoana Suomessa!
Vakuutusyhtiöiden hyväksymä,
ei ikävähennyksiä.

Talon viemäriputkien kunto kannattaa selvittää jo ennen vahinkojen syntymistä

Usein omakotitalon vesivahinko aiheutuu pettäneestä viemäriputkistosta. Viemärivuoto on ikävä, mutta todellinen uhka. Paras tapa välttyä turhilta murheilta ja laajoilta vesivahingoilta on tarkistuttaa kodin viemäriputkien kunto asiantuntijan tekemällä kartoituksella.

Vanhassa viemäriputkistossa esiintyvät ongelmat kertovat putkien huonosta kunnosta

Tukkeutuneet, hitaasti vetävät viemärit voivat olla merkki vanhan viemäriputken huonosta kunnosta.  Pahinta on huomaamaton tihkuvuoto, joka voi edetä talon rakenteissa ja aiheuttaa bakteerikasvustoja ja pitkään jatkuessaan laaja-alaisia vesivahinkoja.

 

Masterpipen takuulla tiivis viemäriputkisto

Omakotitalon viemärisaneerauksessa on useita vaativia kohtia. Korjaamme kaiken niin, että koko viemäriputkistosta tulee yhtenäinen ja saumattoman tiivis lattiakaivosta aina kaupungin viemäriverkkoon saakka. Mastermenetelmässä saneeraus tehdään älykkäästi kodin rakenteita ja vesieristeitä rikkomatta. Korjatusta putkistosta tulee pitkäikäinen ja saumaton.

 

Mastermenetelmän ansiosta voit olla ilman huolia viemärivuodoista

Lattiakaivot + haaravahvikkeet + sukitus = ainutlaatuinen Mastermenetelmä