Tilaa ilmainen kuntokartoitus

Tule Masterpipelle töihin!

Odottaako juuri SINUA uusi ura Masterpipella?

Sukittajia PK-seudulle, Turun alueelle ja Pirkanmaalle

Masterpipe etsii voimakkaan kasvunsa tueksi sukittamisesta kokemusta omaavia asentajia seuraaville alueille:

Pääkaupunkiseutu, Turun seutu & Pirkanmaa

Meillä on todella hyvä ja tiivis porukka. Haluatko olla osana tätä hienoa porukkaa? Mikäli olet kunnianhimoinen, ahkera ja luotettava, meillä on mahdollisuuksia edetä uralla kiinnostuksesi mukaan. Odotamme hakijalta joustavuutta ja halukkuutta tehdä ylitöitä tarpeen vaatiessa. Kohteet sijaitsevat pääsääntöisesti omasta toimipaikasta 100 km säteellä, mutta toivomme työntekijältä valmiutta tehdä myös reissutyötä. Meidät tunnetaan alalla vastuullisena, hyvämaineisena työnantajana, joka pitää huolen työntekijöistään. Masterpipella on modernit ja siistit toimitilat jokaisella toimialueellaan ja tarjoamme asentajillemme kaikki työssä tarvittavat työkalut, auton ja osaamisen.

Työn kuvaus:

Asentajan tehtäviin kuuluu viemärisukitus ja viemärihuoltotyöt. Käytämme alan laadukkaimpia materiaaleja, ja tarjoamme laadukkaat työkalut työn suorittamiseen.

Palkkaus:

Yritys tarjoaa kilpailukykyisen palkan työkokemuksen mukaan.

Edellytämme:

Ajokorttia (B)

Kovaa työmoraalia ja innostusta asentamista kohtaan

Hyvää suullista ja kirjallista ulosantia

Tule mukaan rakentamaan meidän näköistämme työpaikkaa!

Ole suoraan yhteydessä asennustyönjohtajaan:

Miika Toivonen

050 476 0872


Puhelintyön ammattilainen!

Tuntuuko aamulla töihin lähtö vastenmieliseltä? Tuntuuko jokainen työpäivä ikävystyttävän samanlaiselta? Ovatko vaikutusmahdollisuutesi omaan työhösi olemattomat?

Tahtoisitko työn, jossa voit itse suunnitella työaikasi oman elämäsi ympärille. Haluaisitko esimiehen joka aidosti välittää sinun onnistumisestasi? Haluaisitko olla mukana rakentamassa menestystarinaa yrityksessä, jossa kaikkien työpanosta arvostetaan tasapuolisesti, jokaista työntekijää kohdellaan yksilöinä ja arvokkaana osana yhteentoimivaa tiimiä.

Masterpipe Talotekniikka Oy on pientalojen ja pientaloyhtiöiden viemärisaneerauksiin erikoistunut yritys. Masterpipe etsii voimakkaan kasvunsa tueksi puhelintyön ammattilaisia seuraaville alueille: Lappeenranta, Vantaa, Turku ja Tampere.

Masterpipe tunnetaan alalla vastuullisena, hyvämaineisena yrityksenä joka aidosti pitää huolen sekä asiakkaistaan että työntekijöistään.

Yrityksellä on modernit ja siistit toimitilat jokaisella toimialueellaan ja yritys tarjoaa puhelintyön ammattilaisille alan parhaan palkan, kannustavan bonusmallin ja kaikki työssä tarvittavat työkalut, koulutuksen ja hyvät etenemismahdollisuudet.

Työn kuvaus

Puhelintyön ammatilaisen tehtäviin kuuluu myyntiedustajien tukeminen sopimalla edustajille asiakastapaamisia puhelimitse modernin asiakashankintajärjestelmän avulla. Hyvä koulutus, esimiehen aktiivinen tuki ja työtä tukevat järjestelmät auttavat menestymään työssä ja tekemään siitä tuloksellista.

Myös muut asiakashankintamuodot kuten messu – ja ständityöskentely ovat meillä mahdollisia, toimenkuvan monipuolisuus lisää työn mielekkyyttä.

Edellytämme:

Kykyä kontrolloida omaa työajan käyttöä.

Kovaa työmoraalia ja innostusta myyntityötä kohtaan.

Hyvää suomenkielen taitoa, ruotsin ja englannin osaaminen on avuksi.

Tule mukaan rakentamaan yhdessä meidän näköistämme työpaikkaa!

Ole rohkeasti yhteydessä aluemyyntipäälliköihin:

Varsinais-suomi, Pirkanmaa: Mauri Haapala 050 484 4765

Kaakkois-suomi, Pääkaupunkiseutu: Mikke Tanninen 050 475 9985


 

Myyntiedustajia

Masterpipe etsii voimakkaan kasvunsa tueksi myyntiedustajia seuraaville alueille: Uusimaa, Varsinais-Suomi, Pirkanmaa, Kaakkois-Suomi.

Myyntityö tapahtuu pääasiassa asiakkaan luona, joten työ edellyttää jonkin verran liikkumista.

Meidät tunnetaan alalla vastuullisena, hyvämaineisena työnantajana joka pitää huolen työntekijöistään.

Yrityksellä on modernit ja siistit toimitilat jokaisella toimialueellaan ja yritys tarjoaa edustajille kaikki työssä tarvittavat työkalut, auton ja osaamisen.

Työn kuvaus

Myyntiedustajan tehtäviin kuuluu oman asiakasrajapinnan kartoittaminen, viemärin sukituksen ja viemärihuoltojen tarjoaminen asiakkaalle ja omasta asiakaskunnasta huolehtiminen.

Palkkaus

Yritys tarjoaa myyntiedustajille takuupalkan, alan parhaan myynnillisen ja teknisen koulutuksen sekä palkitsevimman provisiojärjestelmän.

Edellytämme

Ajokorttia (B)

Kovaa työmoraalia ja innostusta myyntityötä kohtaan

Hyvää suullista ja kirjallista ulosantia

Tule mukaan rakentamaan meidän näköistämme työpaikkaa!

Ole rohkeasti yhteydessä alueiden esimiehiin:

Varsinais-suomi, Pirkanmaa: Mauri Haapala 050 484 4765

Kaakkois-suomi, Pääkaupunkiseutu: Mikke Tanninen 050 475 9985