Tilaa ilmainen kuntokartoitus

Master-menetelmä - putkiremontti asukasystävällisesti

Kustannustehokas, asukasystävällinen ja aikaa säästävä tapa toteuttaa viemäriremontti sukittamalla. Master-menetelmässä viemärien puhdistusvaiheessa viemärilinjat alipaineistetaan, jotta estetään hajujen, pölyjen ja bakteerien leviäminen asuntoon. Viemäriputket sukitetaan ja putkien kriittisten liitoskohtien kestävyys vahvistetaan tehdasvalmisteisin haaravahvikkein. Lattiakaivot uusitaan patentoiduilla haponkestävästä teräksestä valmistetuilla Masterpipe-lattiakaivoilla. Lopputuloksena on saumaton, pitkäikäinen ja täysin tiivis viemäriputkisto.

Master-menetelmä on verrattavissa perinteisesti korjattuun putkistoon. Siksi myönnämme saneeraamillemme omakotitalojen viemäriputkille 10 vuoden asennus – ja 40 vuoden järjestelmätakuun.

Lattiakaivon uudistaminen on yksi kriittisimmistä viemäriremontin vaiheista. Muissa menetelmissä kaivon vetoisuus heikkenee, kaivo ruostuu tai se joudutaan kaivamaan pois. Masterpipen haponkestävästä teräksestä valmistetuissa lattiakaivossa ei näitä ongelmia ole. Ainutlaatuisessa Master-menetelmässä uusitaan lattiakaivo vesieristeitä ja laattoja rikkomatta. Uusi teräskaivo on täysin vuotamaton ja hygieeninen helpon puhdistettavuuden ansiosta.

Viemärin sukittaminen tarkoittaa uuden putken rakentamista sukittamalla vanhan putkiston sisään. Sukka on asennettaessa elastinen hetken ajan ja se työnnetään vanhan hiotun viemäriputken sisään paineilmaa apuna käyttäen. Paikkaansa asennettu sukka pullistetaan vanhan putken seinämää vasten paineella ja sen annetaan kovettua lujaksi muoviputkeksi. Menetelmällä saavutetaan vähintään yhtä pitkä käyttöikä kuin alkuperäisillä putkilla on ollut.

Miten viemäriremontti tehdään Master-menetelmällä? Katso video!