ASUMINEN
PUTKIREMONTIN AIKANA

ASU KOTONA. Voit asua asunnossasi koko viemärisaneerauksen ajan. Tällöin vältyt väliaikaisilta muutoilta ja kaksinkertaisilta asumiskustannuksissa. Remontin alkaessa toimitamme jokaiseen asuntoon kuivakäymälät, joiden tyhjennyksestä myös huolehdimme. Halutessanne toimitamme saneerattavaan kohteeseen suihku/wc -kontin.

SUOJAAMME huolellisesti työskentelyalueiden seinät ja lattiat. Asukkaan tehtävänä on siirtää irtain tavara syrjään työn ajaksi.

TIEDOTAMME asukkaita hyvissä ajoin remontin eri työvaiheista. Ennen saneerauksen aloitusta järjestämme asukkaille infotilaisuuden.

 

  työstä asunnossa

  työstä taloyhtiössä

"Asukaspalaute Masterpipen työstä oli erittäin positiivistä, työt tapahtuivat reippaasti ja aikataulussa. Harvinaisen esimerkillistä toimintaa."

Hallituksen pj Tomi Kurkilahti, As Oy Saton Kahdeksikko, 200 huoneistoa.

VIERITÄ ALAS

TYÖT ASUNNOSSA

KOMMUNIKOINTI suurissa projekteissa on tärkeää. Huolehdimme asukkaille tiedottamisesta aina hyvissä ajoin ja eri työvaiheissa.

Haluamme, että asukkaat ja yhteistyökumppanit voivat puhua jokaisen työntekijämme kanssa suomeksi, joten emme käytä ulkomaista vuokratyövoimaa.

Onnistuneen työmme takaavat omat koulutetut ja osaavat työtekijät sekä käyttämämme sertifioidut suomalaiset ja saksalaiset laatutuotteet.

ERIKOISTYÖKALUMME ovat pienikokoisia, ja ne kulkevat mukanamme ilman vaaraa pintavauriosta.

ERINOMAISEN työnjäljen lisäksi meidät tunnetaan hienovaraisuudesta, nopeudesta ja pitävistä aikatauluista.

 

TYÖT TALOYHTIÖSSÄ

Ulkopuoliset eivät edes heti huomaa, että talossa on viemärisaneeraus käynnissä.

Piha-alueet pidämme mahdollisimman vähän työmaan näköisenä. Kaikki tavarat ja työkalut mahtuvat käytännössä yhteen konttiin. Tuomme lisäksi pihalle tarvittaessa wc- ja suihkukontin asukkaiden käyttöön.

Suojaamme myös talon porraskäytävät ja hissit. Työssämme tarvitsemme paineilmaa asentamiseen. Paineilmaletkut kulkevat työn aikana porraskäytävässä.

ERIKOISTYÖKALUMME ovat pienikokoisia, ja ne kulkevat mukanamme ilman vaaraa pintavauriosta. 

ERINOMAISEN työnjäljen lisäksi meidät tunnetaan hienovaraisuudesta, nopeudesta ja pitävistä aikatauluista.