Tilaa ilmainen kuntokartoitus

Asiakaskokemuksia

Viemärin sukitus - Masterpipe

V-S Isännöintitalo Oy

Markku Mattila
Isännöitsijä, partner
V-S Isännöintitalo Oy
1997-2015

”Masterpipe Oy on urakoinut isännöimissäni kohteissa viemärijärjestelmän saneerauksen sukittamalla viemärit. Merkittävin kohteista oli 200 asuntoa käsittävä v.1968 valmistunut kerrostaloyhtiö. Tämä As Oy muodostuu 8 eri rakennuksesta, joissa kussakin on 25 asuntoa. Rakennukset ovat keskenään samanlaisia.

Suunnitteluvaihe

Tarjouslaskentavaiheessa Masterpipe Oy:n myynti- ja suunnitteluhenkilöstö tutustuivat kohteeseen paikanpäällä. Kohteeseen tutustuminen oli tarkkaa ja huolellista, kaikki vähäisetkin eroavaisuudet piirustuksiin merkittiin tarkasti. Tarkka ja yksityiskohtainen kohteeseen tutustuminen antoi hyvän pohjan tarjouslaskentaan.

Tarjouksen esittely

Tarjouksen esittely oli yksityiskohtaisen tarkka ja selkeä. Tässä yhteydessä Masterpipe Oy:n edustaja kertoi ne yksityiskohdat, joissa saattaisi työnsuorituksen aikana ilmetä ongelmia. Näin tilaajalle jäi selkeä käsitys työsuorituksen riskeistä, sekä teknisistä, että taloudellisista riskeistä.

Työsuoritus

Masterpipe Oy aloitti työurakan sovittuna ajankohtana, ja suoriutui työstä sovitussa aikataulussa. Työsuoritukset asunnoissa tehtiin aina ennalta sovittuina aikoina, ja näissä Masterpipe Oy pysyi kiitettävällä tarkkuudella. Tässä asiassa sain asukkailta erittäin paljon positiivista palautetta: ”Viemärisukittajat tulivat aina etukäteen ilmoitettuna aikana. Pojat ovat kohteliaita ja siistejä, ei sotkettu paikkoja.” Masterpipe Oy:n työmaakontit olivat siistejä ja työvälineet hyväkuntoisia.

Ammattiylpeys

Masterpipe Oy:n koulutettu nuori asentajaryhmä on ammattitaitoista ja mikä hienointa: erittäin ammattiylpeitä. Tämä ryhmä ei hyväksy itseltään mitään muuta, kuin parhaan mahdollisen työsuorituksen. Tämän kohteen työn valvonnassa katseltiin useita tunteja tallenteita sukitetuista viemäriputkista. Yhtäkään työsuoritusta ei tarvinnut hylätä.

Yleisesti

Tämän esimerkkikohteen lisäksi Masterpipe Oy urakoi myös muissa isännöimissäni kohteissa. Esim neljän perheen rivitaloyhtiössä, missä kaikki huoneistot ovat erilaisia, ja kokonaisasuinpinta-ala yli 600 neliötä. Tämän erikoisen ja vaativan kohteen työsuorituksesta Masterpipe Oy sai erityistä kiitosta. Masterpipe Oy on luotettava ja turvallinen valinta viemärisaneerauksen suorittajaksi.”

”Masterpipe Oy on luotettava ja turvallinen valinta viemärisaneerauksen suorittajaksi.”

Markku Mattila, Isännöitsijä, partner, V-S Isännöintitalo Oy