Ajankohtaiset kuulumisemme

Masterpipen uusi innovaatio: entistäkin käyttäjäystävällisempi lattiakaivo

Tuotekehittelyn tuloksena Masterpipe on nyt lanseerannut markkinoille entistäkin käyttäjäystävällisemmän ja vieläkin paremmin virtaavan lattiakaivomallin. Uudessa kaivossa hajulukko napsautetaan paikoilleen kaivoon.

Tuotekehittelyssä on panostettu yhteensopivuuteen. Vanha saneerattava lattiakaivo saadaan uusittua 100 % vesitiiviiksi asentamalla sukituksen yhteydessä sen sisään Masterpipe-lattiakaivo. Mitään laattoja ja vesieristeitä ei tarvitse rikkoa ja työ on nopeasti ohi.

Ensimmäiset uudenmalliset Masterpipe-lattiakaivot on asennettu kesällä 2018 helsinkiläisen taloyhtiön viemärisaneerauksen yhteydessä ja nyt niitä saa myös tuleviin viemärisaneerauksiin sekä pelkästään lattiakaivosaneerauksien yhteydessä.

 

Uuden muotoilunsa ansiosta lattiakaivo on entistäkin näppärämpi ja nopeampi puhdistaa: Muovinen hajulukko vain nostetaan lattiakaivosta, puhdistetaan ja asetetaan takaisin paikoilleen.

Mikäli aihe kiinnostaa lisää, ota meihin yhteyttä

Masterpipen lattiakaivoinsertti on patentoitu ja VTT:n testaama keksintö. Sen ansiosta viemärisaneerauksen yhteydessä vanhat, korroosion haurastuttamat lattiakaivot voidaan uusia 100 % vesitiiviiksi rakenteita rikkomatta. Kaivo on valmistettu haponkestävästä teräksestä ja se kestää mekaanista ja kemiallista rasitusta. Masterpipe-lattiakaivo täyttää myös Ympäristöministeriön asetuksen mukaisen lattiakaivojen tyyppihyväksynnän. Masterpipe-lattiakaivoja on asennettu yhteensä jo yli 5000 kpl Suomessa niin pientaloihin kuin kerrostaloihin ja julkishallinnollisiin tiloihin.